Ratkaisu asiakkaallemme hyvää koulutuspalveluun

Pari päivää sitten oli pieni palaveri hyvän asiakkaan kanssa. Heillä on tiettyyn tarkoitukseen yhteistyö meidän kanssa jo käynnissä, mutta tarvitsevat hieman eri tarkoitukseen ja eri kohderyhmälle sopivan palvelun. Tavoitteena oli löytää valmennusratkaisu, jossa lähikoulutuksen tueksi on verkkosovellus, jonne laittaa ohjeistus  ja materiaalit talteen ja osallitujien käyttöön. Koulutukset ovat kurssimuotoisia joten tärkeää on hallita myös itse kurssin pyöritys eikä vain osallistujien ohjeistus. Kursseilla on siis alku ja loppu, mutta toisaaltahan voidaan valmennusta jatkaa kurssin lopun jälkeenkin. No tämä on selvää kauraa, mutta entäpä kun halutaan palvella niitä, jotka eivät lähitilaisuuteen pääse.

Etäosallistujia palvellaan tässä niin, että sama verkkoalusta toimii lähi- ja etäosallistujille. Tässä suhteessa ei kouluttajan toiminnassa ole juurikaan eroa, mutta tokihan lähiosallistujat voivat tutustua toisiinsa paremmin ja kouluttajakin tulee hieman läheisemmin tutuksi. UUSI ASIA: Lähikoulutukseen osallistuminen mahdollistetaan videoyhteyden avulla. Onhan tätä jo nähty, mutta palvelun käyttö pitää olla helppoa ja useinkin kouluttaja tarvitsee tässä tukea. Ja jonkun pitää tekniikka kuitenkin hoitaa. Lisäarvona palvelussamme on se, että kouluttajan esitykset saadaan tallennettua ja tallennetta voidaan katsoa jälkeenpäin.

Haimme tässä asiakkaalle hyvän ratkaisun ja tuemme sen käytössä sekä teknisesti että pedagogisesti.

Junassa Helsingin suuntaan 28.3.2014 ,

Jarmo Tanskanen, p. 050 5536899

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>