Verkko-oppimisalusta moodle sopii moneen!

Asiakkaat ovat erilaisia ja palveluntarjoajana sitä on ratkottava asiakkaan tarpeita. Pitäisi kouluttaa, pitäisi jakaa diat, miten saa ryhmän pysymään hallinnassa, miten lähetän viestejä vain sille porukalle, jne. Jos ajatellaan koulutusta nykyään, niin tuo kaikki on arkipäivää ja monet ratkoo sitä mainiolla sähköpostilla. Sähköposti on hyvä, mutta sitä ei ole tarkoitettu kouluttamiseen vaan enimmäkseen nopeaan viestintään  ja sitäpaitsi sähköpostiin viestit hukkuvat helposti.

Jos haluat tehostaa ja järkevöittää ryhmän toimintaa esim. koulutuksellista tai muuten vaan ryhmän yhteistä tehtävää tai projektia, harkitse ryhmätyövälinettä. Moodle on tarkoitettu koulutusvälineeksi verkkoon, mutta se on hyvä esimerkiksi ryhmätilojen ylläpitoon. Termonologiaa eli sanoja voidaan muokata, jolloin se kuulostaakin paremmalta ja saada sopimaan siihen omaan tarpeeseen ja käyttökohteeseen paremmin. Ja sitten kun tarvitset tehdä kyselyitä tai keskustelualueita tms. aktiviteettejä (joita muuten löytyy useita kymmeniä), on väline sinulla valmiina.

Me Valopissa räätälöimme alustasta sinulle sopivan ja oman näköisen. Soittele tai laita sähköpostia.

Ollaan muuten Kuva&Kamera messuilla 7.-9.3.2014 esittelemässä uutta Visumo -palvelua eli ympäristöä oppimiseen, joka perustuu 360-panoraamakuviin. Tule poikkeamaan osastolla, huomaat sen 4K-video flagista.

Terveisin, Jarmo Tanskanen, p. 050 55 368 99, linkki sivuillemme: Valopi

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>